Zomertraining Senioren

Algemeen

De trainingen worden in beginsel verzorgd door onze vaste trainers Peter van Andel en Aldrik Le Can. In het geval van afwezigheid wordt er, indien dat mogelijk is, een andere trainer geregeld of, indien dat niet meer mogelijk is, komt de les te vervallen. Vervanging wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd, maar het kan zijn dat dit niet tijdig, voorafgaand aan de les lukt.

Cursistentoernooi

Na afloop van de trainingscyclus wordt er in beginsel een (eendaags) cursistentoernooi georganiseerd. De cursisten van de cyclus spelen dan onderling tegen elkaar wedstrijden om het geleerde in praktijk te brengen en te bepalen wie zich de beste cursist mag noemen. Naast het sportieve element wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. In Baan9 kan er tussendoor en na afloop gezellig geborreld worden.

Aanvang training

De zomertraining vangt aan op 25 maart 2024. Het aantal trainingsweken tijdens de zomertraining is 20 weken.

ga naar:

 

Data 2024:

Hieronder staan de vastgestelde data. Per week is aangegeven of er voor een bepaalde dag wel/geen les is. Indien er een 'v' in de kolom van de dag staat, dan is er in die week op die dag les. Staat er niets, dan is er geen les.

 

NB: Onderstaand schema is onder voorbehoud