Competitie Senioren

DOE MEE AAN DE COMPETITIE!

Het lidmaatschap van onze vereniging omvat niet automatisch een deelname aan de competitie. Wil je ook competitie spelen? Geef je dan op.

Er kan zowel in het voorjaar als in het najaar competitie worden gespeeld. De voorjaarscompetitie kent bovendien een bijzondere variant, te weten de Zomeravondcompetitie.

De voorjaars-, najaars- als Zomeravondcompetitie bestaat uit een aantal speelronden die over het algemeen in opeenvolgende weken worden afgewerkt. Je speelt zowel uit- als thuiswedstrijden.

Ben je met ten minste 4 spelers (enkele extra-spelers zijn aan te bevelen) en wil je samen een team vormen? Leuk dat je meedoet. Geef bij de opgave op wie je teamleden zijn.

Mocht je alleen of met minder zijn en toch competitie willen spelen? Geen probleem. Ook dan kun je gewoon deelnemen. Geef je op als reserve. Je kunt dan benaderd worden om op één of meerdere momenten bij een team in te vallen. 

Van belang

  • Ondanks inschrijving kan het voorkomen dat je (team) niet kan deelnemen. Er kunnen per ronde maar een bepaald aantal teams daadwerkelijk bij de KNLTB worden aangemeld. De Technische Commissie (TC) bepaalt wie (welke teams) mogen deelnemen en is het aanspreekpunt voor alle competitievragen. Per competitiecyclus worden voorwaarden bekend gemaakt.
  • Op de competitie is ook het competitiereglement van de KNLTB van toepassing.
  • Voor het meedoen dient een competitievergoeding te worden betaald.
  • Realiseer je dat je met je team ook Tennisvereniging Malden vertegenwoordigt. Wees zowel uit als thuis sportief, fair en vriendelijk.

 

Inschrijven en indeling

Twee maal per jaar staat de inschrijving voor de competitie open. In november/december voor de competities die in het voorjaar beginnen en in mei voor de najaarscompetitie. Houd de berichtgeving in de gaten. Om je in te schrijven vul je het digitale inschrijfformulier in (als dat open staat).

Wil je weten wat de teamindelingen zijn of wanneer er wordt gespeeld, ga dan naar de indeling voor de Voorjaarscompetitie, Zomeravondcompetitie of Najaarscompetitie.

Vragen

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de Technische Commissie (TC).