Competitie Jeugd

DOE MEE AAN DE COMPETITIE!

Het lidmaatschap van onze vereniging omvat niet automatisch een deelname aan de competitie. Heb je geen pakket gekozen maar wil je ook competitie spelen? Geef je dan op. Let op: de allerjongsten (categorie blauw, tot 6 jaar) spelen nog geen competitie of toernooien. 

Jeugdleden kunnen zich opgeven voor één van de volgende competitie soorten:

Tenniskids (Rood, Oranje en Groen) 

Junioren (geel)

Van belang

  • De trainers stellen de teams samen. We proberen met ieders voorkeur rekening te houden, maar dat is niet altijd mogelijk.
  • Voor het meedoen dient een competitievergoeding te worden betaald.
  • Competitiekleding is verplicht. Het gaat om een wit rokje of short en blauw T-shirt met jeugdlogo van Tennisvereniging Malden.
    Deze kleding kan besteld worden via de webshop van Marc Sport te Cuijk (houd rekening met levertijd, zeker in drukke tijden zoals kort voor aanvang van de competitie).
    Het rokje of short kan ook elders worden aangeschaft (eventuele clubkorting is dan niet van toepassing). Het blauwe T-shirt (met vereningingslogo) kan alleen via Marc Sport worden verkregen.
  • Tevens moeten ouders bereid zijn tijdens de competitie een keer te rijden en een keer het team bij een thuiswedstrijd te begeleiden.

Vragen

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met de Jeugdcommissie.