Zomertraining Jeugd

Algemeen

De trainingen worden in beginsel verzorgd door onze vaste trainers Peter van Andel en Aldrik Le Can. In het geval van afwezigheid wordt er, indien dat mogelijk is, een andere trainer geregeld of, indien dat niet meer mogelijk is, komt de les te vervallen. Vervanging wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd, maar het kan zijn dat dit niet tijdig, voorafgaand aan de les lukt.

Aanvang training

De zomertraining vangt aan op 25 maart 2024. Het aantal trainingsweken tijdens de zomertraining is 20 weken. Dit zijn 18 reguliere trainingen en (onder voorbehoud) 2 wedstrijdtrainingen tijdens twee afzonderlijke toernooien, te weten de jeugdclubkampioenschappen en het Open Maldens Jeugdtoernooi. In deze weken worden wedstrijden gespeeld (als training) onder begeleiding van de trainers. Indien deze toernooien geen doorgang hebben dan is er die week gewoon een reguliere training.

ga naar:

 

Data 2024:

Hieronder staan de vastgestelde data. Per week is aangegeven of er voor een bepaalde dag wel/geen les is. Indien er een 'v' in de kolom van de dag staat, dan is er in die week op die dag les. Staat er niets, dan is er geen les.

 

NB: Onderstaand schema is onder voorbehoud