Oldstars tennis

OldStars tennis bij Tennisvereniging Malden!  

 

Op 15 augustus 2019 werd er officieel gestart met OldStars tennis met de landelijke kick-off in Oldenzaal waarbij oud-tennisheld Tom Okker de officiële aftrap gaf. Tennisvereniging Malden was er bij en geeft dit nieuwe concept in onze vereniging een plaats!

Ouderen die willen tennissen maar niet meer als een hinde over de baan gaan, kunnen bij Tennisvereniging Malden vanaf januari 2020 kennismaken met OldStars tennis. Vanaf augustus 2020 is Oldstars een vast programma op onze club gegoten in een speciaal lidmaatschap.

(Foto boven, vlnr: Jos van Helden (voorzitter Tennisvereniging Malden), Sjaak Swart (Oldstars voetbal ambassadeur), Tom Okker (Oldstars tennis ambassadeur), Aldrik Le Can (trainer/clinicdocent Tennisvereniging Malden)

 

Wat is Oldstars tennis?

Een aangepaste spelvorm voor tennis op latere leeftijd. Deze spelvorm is uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar (weer) willen bewegen op de tennisbaan.

Zie ook onderstaand informatief filmpje.

 

Praktische info

De clinics vinden doorlopend plaats op dinsdagochtend van 10:30 tot 12:00 uur.

De clinic staat onder leiding van onze deskundige tennistrainer Aldrik Le Can, inmiddels ook landelijk “OldStar Ambassadeur”. Enkele leden van onze Projectgroep OldStars assisteren hierbij.

Inloop & koffie klaar vanaf 10:00 uur. 

Inmiddels is er een vaste deelnamegroep ontstaan. Daaronder zijn zowel oud-tennissers als niet-tennissers. Naast de wekelijkse tennismomenten heeft de groep óók een OldStar-appgroep.

Het tennis wordt in clinicvorm gegeven. Naast deze bijeenkomsten kan er in diezelfde weken gekozen worden voor een extra speelmoment per week, zonder trainer: de rackettoss. Dit vindt plaats op donderdag. Er wordt telkens afgerekend per cyclus van 10 weken. Voor de eerste keer inschrijven is (vanwege de aanmelding bij de KNLTB) een eenmalige bijdrage verschuldigd als inschrijfkosten. Het geldende tarief kan hier worden gevonden.

Samengevat:

  1. OldStars
    Je wordt Oldstars lid van onze vereniging (eenmalig inschrijfgeld verschuldigd). Je kunt vervolgens telkens per cyclus van 10 weken aan de clinics deelnemen en op donderdagochtend onderling toss spelen tegen een vaste vergoeding.

Inschrijven kan door je via deze website aan te melden door het invullen van het lidmaatschapsformulier en daarbij te kiezen voor de optie "Oldstars".

Kosten worden geïnd via automatische incasso.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos van Helden, projectleider Oldstars van Tennisvereniging Malden, door hem een e-mail te sturen of te bellen 06-21601343.