Indeling en speeldata competitie Tenniskids

Algemeen

 

Hieronder vind je:

  • de teamindeling van de competitie die door de trainers is gemaakt (indien bekend) 

 

Mijn KNLTB

Wil je in één oogopslag zien wanneer je (uit of thuis) speelt en tegen welke teams? Maak dan gebruik van 'MIJN KNLTB'. Dat is de website van de KNLTB waarop alle (persoonlijke) informatie staat met betrekking tot competitie en toernooien. Op de website wordt geen volledige informatie meer geplaats.

Let op: De KNLTB plaatst de competitie voor rood en oranje (intern) onder 'toernooien' en niet onder 'competitie'. Dat betekent dat je met het zoeken op club of afwijkende term waarschijnlijk niet deze competitie krijgt te zien!

Ga naar MIJN KNLTB, kies (links) voor de categorie 'competitie', kies vervolgens (onder het zoekveld) voor "alle competities" en selecteer zelf de juiste competitie. Voor het gemak is hieronder per categorie en team de link naar de juiste pagina opgenomen. Weet je van welk team je informatie wilt, dan kun je deze links volgen.

De groene competitie wordt wel gewoon onder 'competitie' geplaatst en wordt weergegeven onder de voor- of najaarscompetitie. Klik hier voor alle informatie met betrekking tot de competitie. Voor het gemak is hieronder per categorie en team de link naar de juiste pagina opgenomen. Weet je van welk team je informatie wilt, dan kun je deze links volgen. 

 

Vragen?

Voor vragen met betrekking tot de competities kun je contact op nemen met de jeugdcommissie.