Indeling en speeldata competitie Tenniskids

Algemeen

 

Hieronder vind je:

 

Mijn KNLTB

Wil je in één oogopslag zien wanneer je (uit of thuis) speelt en tegen welke teams? Maak dan gebruik van 'MIJN KNLTB'. Dat is de website van de KNLTB waarop alle (persoonlijke) informatie staat met betrekking tot competitie en toernooien. Op de website wordt geen volledige informatie meer geplaats.

Let op: De KNLTB plaatst de competitie voor rood en oranje (intern) onder 'toernooien' en niet onder 'competitie'. Dat betekent dat je met het zoeken op club of afwijkende term waarschijnlijk niet deze competitie krijgt te zien!

Klik hier om naar de competitie voor rood en oranje (2023) te gaan of ga naar MIJN KNLTB, kies (links) voor de categorie 'competitie', kies vervolgens (onder het zoekveld) voor "alle competities" en selecteer zelf de juiste competitie. Voor het gemak is hieronder per categorie en team de link naar de juiste pagina opgenomen. Weet je van welk team je informatie wilt, dan kun je deze links volgen.

De groene competitie wordt wel gewoon onder 'competitie' geplaatst en wordt weergegeven onder de voor- of najaarscompetitie. Klik hier voor alle informatie met betrekking tot de competitie. Voor het gemak is hieronder per categorie en team de link naar de juiste pagina opgenomen. Weet je van welk team je informatie wilt, dan kun je deze links volgen. 

 

Speeldata competities

 

Hieronder staan de meest actuele speeldata voor de competities. Je kunt de data ook vinden op de website van de KNLTB of in de clubapp (onder de eigen competitie, mits de indeling al bekend is gemaakt).

Let op: of er uit of thuis wordt gespeeld volgt uit het competitieschema. Ga naar 'MIJN KNLTB' om alle informatie in te zien.

Ga direct naar:

 

Speeldata Rode en Oranje competitie 

De Rode en Oranje competitie bestaat uit meerdere speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hieronder vind je een overzicht van de speeldata.

 

 

Speeldata Groene competitie

De Groene competitie bevat 7 speeldagen in het voorjaar en 7 speeldagen in het najaar. Hieronder vind je alle dagen op een rijtje.

 

 

Vragen?

Voor vragen met betrekking tot de competities kun je contact op nemen met de jeugdcommissie.