Contact

ADRES TENNISPARK EN CLUBHUIS

 

Dorsing 1
6581 RT Malden

Telefoon clubhuis: 024-3583095

Openingstijden

Het tennispark is in beginsel geopend van 08.00 uur tot 23.30 uur.  Bij evenementen zoals toernooien of competitieavonden kunnen afwijkende tijden worden gehanteerd.

Ledeninformatie

Voor vragen over het lidmaatschap (aangaan/opzeggen, etc.) dient er contact te worden opgenomen met de ledenadministratie.

 

Omwonenden/buurt

Het park is gelegen in een woonwijk. Dat vraagt om bijzondere aandacht. Leden en bezoekers worden daarom uitdrukkelijk verzocht hiermee rekening te houden. Met name bij het spelen of vertrek in de avonduren dient hier extra aandacht voor te zijn. Respecteer de nachtrust van omwonenden!:

  • Vertrek rustig vanaf het park/de parkeerplaats
  • Blijf niet praten/hangen op de parkeerplaats
  • Rijd rustig door de buurt


Locatie/Route

Routebeschrijving

Komend vanuit Nijmegen met de auto:
Neem in Malden (voorbij de Intratuin) op de vierde rotonde de derde afslag (links de Veldsingel op). Volg deze weg (Veldsingel) tot aan een T-splitsing. Ga linksaf en vervolgens direct rechtsaf. Na 50 meter scherpe bocht naar rechts volgen. Vervolgens direct linksaf het parkeerterrein van het tennispark oprijden.

Komend met de auto vanaf de snelweg, A73:
Neem op de A73 de afslag Malden en volg de borden naar Malden. Bij de eerste stoplichten sla je linksaf (Rijksweg N844 op). Neem op de eerste rotonde de eerste afslag (rechts Veldsingel op). Volg deze weg (Veldsingel) tot aan een T-splitsing. Ga linksaf en vervolgens direct rechtsaf. Na 50 meter scherpe bocht naar rechts volgen. Vervolgens direct linksaf het parkeerterrein van het tennispark oprijden.

Komend vanaf Wijchen binnendoor langs de vennen:
Na de brug over het kanaal neem je de eerste afslag rechts (Broekkant). Deze weg blijven volgen tot overgang naar de Eendenpoelsweg en direct (na passeren basisschool De Komeet) links afslaan. Deze weg volgen tot aan de rotonde. Neem op de rotonde de eerste afslag (rechts Rijksweg N844 op) en volg deze weg tot aan de volgende rotonde. Neem hier de derde afslag (links Veldsingel op). Volg deze weg (Veldsingel) tot aan een T-splitsing. Ga linksaf en vervolgens direct rechtsaf. Na 50 meter scherpe bocht naar rechts volgen. Vervolgens direct linksaf het parkeerterrein van het tennispark oprijden.

 

INFORMATIE EN VRAGEN

 

Heb je bepaalde informatie niet kunnen vinden en/of heb je een vraag? Raadpleeg dan onze 'meestgestelde vragen' en antwoorden daarop. Mocht dit je niet verder helpen, neem dan contact met de vereniging op.