Over ons

Welkom op de website van Tennisvereniging Malden.

 

Onze vereniging is opgericht op 19 december 1980 en ingeschreven bij de KNLTB onder nr 15792.

Met ongeveer 425 senioren en 125 junioren is het een bruisende vereniging. Door het jaar heen worden (naast competitie en toernooien) een groot aantal activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Hoogtepunt is het jaarlijkse open toernooi (Malden Open) begin juli dat door de regio altijd goed bezocht wordt. Het tennispark is prachtig gelegen aan de rand van Malden in een bosrijke omgeving. Wij hebben acht kunstgras banen met LED verlichting waarop (bijna) het hele jaar door getennist kan worden. Het clubhuis (Baan 9) is centraal gelegen zodat vanuit alle hoeken het tennisspel beleefd kan worden.

Geintereseerd en wil je lid worden? Klik dan hier of bovenin de menubalk op de knop "lid worden?". Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend kennis met ons komen maken. Neem gerust contact op.

Hopelijk mogen we je snel begroeten.

Verenigingsgegevens

Park en clubhuis
Dorsing 1
6581 RT Malden
024-3583095

Postadres
Zwenkgras 35
6581 RK Malden

Ledenadministratie (Stephan van Helmond)
Boterdijk 4,
6581 AA Malden 

Telefoon (leden)administratie: 024-3582057
E-mail: ledenadministratie

 

Bestuur

Wie er in het bestuur zit en wat hun kerntaken zijn kun je op de bestuurspagina nalezen.

 

Commissies

De vereniging kent diverse commissies. Welke dat zijn, wat zij doen en welke leden daarin zitting hebben kun je nalezen op de commissiepagina.

 

Trainers

Sinds jaar en dag worden onze leden in weer en wind getraind door twee deskundige trainers, te weten Peter van Andel en Aldrik Le Can.

Zij zijn te bereiken via e-mail voor vragen over uitsluitend de indeling van de lessen of afmelding/verhindering ingeval van training.

Hoewel velen het mobiele nummer van één of meerdere trainers hebben is het niet de bedoeling hen via die nummers voor algemene vragen te benaderen! Respecteer hun privacy.

Andere vragen dienen aan de TBC voorgelegd te worden.

 

Bijzondere leden

Ereleden Jeroen Seegers, Stephan van Helmond
Leden van Verdienste Wolly Nicolasen, Bert Schijf, Francien Nicolasen† en Jan van Bergen†