Voorjaarscompetitie Senioren

Algemeen

 

De Voorjaarscompetitie bestaat in beginsel uit 5 speelronden die in 10 weken (telkens om de week) worden afgewerkt. Je speelt zowel uit- als thuiswedstrijden.

Ben je met ten minste 4 spelers (enkele reserves zijn aan te bevelen) en wil je samen een team vormen? Leuk dat je meedoet. Geef bij de opgave op wat je teamleden zijn.

Mocht je alleen of met minder zijn en toch competitie willen spelen? Geen probleem. Ook dan kun je gewoon deelnemen. Er wordt getracht alle spelers in een team onder te brengen. Je kunt er ook voor kiezen om op de reservelijst te worden geplaatst. Je bent dan beschikbaar voor meerdere teams (indien vervanging reglementair is toegestaan).

Van belang

  • Ondanks inschrijving kan het voorkomen dat je (team) niet kan deelnemen. Er kunnen per ronde maar een bepaald aantal teams daadwerkelijk bij de KNLTB worden aangemeld. De Technische Commissie (TC) bepaalt wie (welke teams) mogen deelnemen. Op de voorjaarscompetitie zijn voorwaarden van toepassing.
  • Op de competitie is ook het competitiereglement van de KNLTB van toepassing.
  • Voor het meedoen dient een competitievergoeding te worden betaald.
  • Realiseer je dat je met je team ook Tennisvereniging Malden vertegenwoordigt. Wees zowel uit- als thuis sportief, fair en vriendelijk.

 

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor de voorjaarscompetitie (besloten gedeelte).

 

Praktische informatie

Wil je in één oogopslag zien wanneer je (uit of thuis) speelt en tegen welke teams? Kijk dan hieronder bij 'Mijn KNLTB'.

Mijn KNLTB

Op "Mijn KNLTB" vind je alle informatie over spelers, competitie en toernooien. Deze informatie zal niet meer afzonderlijk op de website worden geplaatst.

Voor een totaaloverzicht (welk team speelt wanneer uit/thuis) ga je naar MIJN KNLTB. Als het goed is opent direct de pagina met alle actuele/komende competities van Tennisvereniging Malden. Selecteer de competitie en selecteer vervolgens je team.

Weet je nog niet in welk team je zit, dan kun je via de zoekfunctie op de website "MIJN KNLTB" zoeken op je eigen naam (of teamgenoot) of op je bondsnummer.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met de Technische Commissie die de competitie voor Tennisvereniging Malden organiseert.