Oldstars tennis

Tennisvereniging Malden start met OldStars tennis!  

 

Op 15 augustus 2019 werd er officieel gestart met OldStars tennis met de landelijke kick-off in Oldenzaal waarbij oud-tennisheld Tom Okker de officiële aftrap gaf. Tennisvereniging Malden was er bij en geeft dit nieuwe concept in onze vereniging een plaats!

Ouderen die willen tennissen maar niet meer als een hinde over de baan gaan, kunnen bij Tennisvereniging Malden vanaf januari 2020 kennismaken met OldStars tennis.

 

Wat is Oldstars tennis?

Zie ook onderstaand informatief filmpje.

 

Praktische info

 

De clinics vinden plaats op dinsdagochtend van 10:30 tot 12:00 uur.

De clinic staat onder leiding van onze deskundige tennistrainer Aldrik Le Can, inmiddels ook landelijk “OldStar Ambassadeur”. Enkele leden van onze Projectgroep OldStars assisteren hierbij.

Inloop & koffie klaar vanaf 10:00 uur. Deelname is in de pilotfase (10 lessen) geheel gratis !  

De eerste clinic/kennismaking was op dinsdag 7 januari 2020. Inmiddels ie er een deelnamegroep van zo’n 20 spelers ontstaan! Daaronder zijn zowel oud-tennissers als niet-tennissers. Naast de wekelijkse tennismomenten heeft de groep óók een OldStar-appgroep.

OldStars gaat door! De start van onze pilot (midden in de winterperiode!) is al een succes gebleken. Binnenkort volgt een definitieve follow-up: OldStarstennis wordt een vast programma op onze club. Informatie hieromtrent volgt op deze site.

 

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Oldstars Tennisvereniging Malden.

Vermeld naam, adres, leeftijd en of je eerder wel/niet al hebt getennist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jos van Helden, projectleider Oldstars van Tennisvereniging Malden, door hem een e-mail te sturen of te bellen 06-21601343.