Activiteiten Senioren

De Ballenbende

De Ballenbende, is een actieve groep seniorleden die bestaande activiteiten voor senioren leuk omkleedt maar ook nieuwe activiteiten organiseren. Dat zijn niet allemaal activiteiten die direct met tennis te maken te hebben, zoals een pubquiz of spelletjesavond.

Voor de huidige samenstelling van de Ballenbende wordt verwezen naar het overzicht van commissies

Overzicht

Er zijn ieder jaar vaste (terugkerende) activiteiten.

Racket toss

Zo kan er iedere zondagochtend van 10:00 uur tot 11:30 uur door alle seniorleden meegedaan worden aan de racket toss. Voor de racket toss zijn standaard 3 banen gereserveerd. Indien door toernooien of competities geen banen beschikbaar zijn, dan wordt de racket toss verplaatst of komt deze te vervallen. 

Bij aanmelding wordt je toegevoegd aan de whatsapp-groep waarin relevante informatie wordt gedeeld, zoals per maand een aanmeldlijst waarop je kunt aangegeven wanneer je verwacht deel te nemen. Aanmelding is geheel vrijblijvend maar wel prettig voor de organisatie en andere deelnemers om te weten met welke opkomst rekening moet worden gehouden. Bovendien kan via de whatsapp-groep worden aangegeven of de racket toss al dan niet doorgaat. 

Geinteresseerd? stuur vrijblijvend een e-mail naar de Ballenbende. De Toss wordt georganiseerd door: Nicole van Prooijen.

 

Maar er kunnen ook spontaan activiteiten worden georganiseerd.

Hieronder volgt een overzicht van de activiteiten die aan het begin van dit jaar zijn vastgesteld. Raadpleeg ook de clubagenda om te zien of er nog andere activiteiten zijn bijgekomen.

Datum Tijd
Activiteit Opmerking
       
       

 

Deelname, bijdrage of vragen

Voor meer informatie over de activiteiten of deelname aan de activiteiten wordt telkens via de website (nieuws), de Clubapp, sociale media (Facebook, Twitter en/of Instagram), of per e-mail de relevante informatie verspreid. Noteer alvast de data en houd de verdere berichtgeving in de gaten.

Mocht je vragen of goede idee├źn hebben of wil je bijdrage aan de seniorencommissie, stuur dan een e-mail of neem direct contact op.