Inschrijven zomertraining 2024

03 maart 2024


 
 
 

De vogeltjes fluiten alweer voorzichtig de lente tegemoet. Tijd dus om je in te schrijven voor de zomertraining.

Vanaf heden kan er ingeschreven worden voor de zomertraining. De inschrijvingen tot en met 10 maart a.s. worden meegenomen in de eerste indeling. Voor de inschrijvingen die na deze datum worden ontvangen geldt dat er een kans bestaat dat gewenste dagen of tijdstippen niet meer beschikbaar zijn! Wacht dus niet met inschrijven.

Trainingsschema

De zomercyclus bestaat uit 20 lesweken en vangt aan in de week van 25 maart 2024 (week 13). Het volledige schema voor de zomertraining staat op de website (junioren/senioren). 

Indeling groepen

Zodra de indeling bekend is, volgt daar per e-mail bericht over en wordt deze voorlopige indeling op de website geplaatst.

Op de trainingen zijn de meest recente trainingsvoorwaarden (besloten gedeelte) van toepassing.

Tarieven

Ondanks stijgende kosten hebben we de kosten gelijk aan vorig jaar kunnen houden.

Zie de website of het formulier voor alle trainingsmogelijkheden en -tarieven.

Inschrijven

Het inschrijven voor de zomertraining verloopt via een webformulier. Dat formulier staat op onze website (besloten gedeelte) en is na inloggen beschikbaar. Let op: voor junioren en senioren worden aparte formulieren gebruikt!

Aanmelden zomertraining junioren

Aanmelden zomertraining senioren

Je kunt je alleen aanmelden als je al (volledig) lid bent of alleen een jeugdlid als cursist opgeven. Als iemand (uit het huishouden) nog geen lid is maar wel wil starten met trainen, dan dient eerst het lidmaatschap aangevraagd te worden. Aanmeldingen van cursisten (via inlog bestaande leden) die zelf nog geen lid zijn kunnen niet door de trainers in behandeling worden genomen. 

We hopen je op de training te mogen begroeten.

Met sportieve groet,

Trainers en TBC

 
Deze e-mail is verzonden namens Tennisvereniging Malden. Indien je geen e-mails meer wilt ontvangen of je e-mailvoorkeuren wilt wijzen dan kun je contact op nemen met Communicatie. Om je lidmaatschap te wijzigigen/op te zeggen dien je contact op te nemen met de ledenadministratie.

Nieuwscategorieën Training Junioren Senioren