Indeling zomertraining 2024

21 maart 2024


De voorlopige indeling voor de zomertraining 2024 is klaar. Wat later dan gewend. Het was mede door de vele aanmelding weer een hele puzzel maar er is zoveel mogelijk met ieders voorkeuren rekening gehouden.

NB: de zomertrainingen beginnen al aankomende week!

Indeling

Je kunt de indeling terugvinden op de website. Vanwege de persoonlijke gegevens daarop vermeld, staat de indeling op het besloten gedeelte van de website.

Door in te loggen met je bondsnummer en wachtwoord zoals bij aanvang van het lidmaatschap verstrekt zullen er in het navgiatiemenu van de website extra menu-opties verschijnen.

Klik op 'indeling zomertraining' om de pagina met de indeling te bekijken.

Voor het gemak gaan hier de directe verwijzingen naar:

Deze indeling is onder voorbehoud van wijzigingen. Cursisten waarvoor een wijziging gevolgen heeft (andere tijd/groep) zullen daar altijd over geinformeerd worden. De meeste recente indeling zal telkens op de website worden geplaatst. Op lege plekken in een een groep kunnen tijdens de cyclus (nieuwe) leden zich alsnog inschrijven.

Van belang:

De lessen beginnen in de week van 25 maart (week 13) !

De trainingen vinden op ons tennispark plaats.

Voor vragen of opmerkingen over de indeling kun je een e-mail sturen aan de trainers Het is niet de bedoeling de trainers hierover te benaderen via telefoon of Whatsapp.

We wensen iedereen veel lesplezier toe.

Met sportieve groet,

TBC en trainers

Nieuwscategorieën Training Junioren Senioren