Webinar warming-up en racketbespanning

14 februari 2021


In samenwerking met TennisVision zijn alle leden uitgenodigd om een webinar bij te wonen.
 
Uitnodiging webinar
 
In deze tijd waarin we ons vaak moeten aanpassen en minder frequent op de tennisbaan kunnen staan door alle maatregelen en weersomstandigheden waarmee we te maken hebben, willen wij jullie een webinar aanbieden.
 
In deze online bijeenkomst hebben we 2 sprekers uitgenodigd die graag hun kennis met jullie willen delen over “de warming up en het voordeel hiervan” en de meerwaarde van een goede tennisuitrusting (racket en bespanning).
 
Het programma zal er als volgt uit zien:
 
  • Datum : Donderdag 18 februari van 1930-2045 uur.
  • Online platform : Teams.
  • Voor wie : Voor iedere tennisser, van beginner tot vergevorderd, van jong (ben je jonger dan12 jaar dan misschien samen met je vader/moeder?)  tot oud.
  • Spreker Stan Reichwein, fysiektrainer van TennisVision, vertelt over “de zin van een warming up”. Hoe ziet een warming up eruit? Waarin verschilt een warming up van een recreatieve speler met die van een professionele speler? Hoe ziet een actieve, passieve en mentale warming up eruit? De zin of onzin van het rekken van je spieren?
  • Spreker Andreas Bergen, global product manager Luxilon, vertelt wat een bespanning (in combinatie met jouw racket), voor een meerwaarde kan zijn voor jouw tennisspel. Wat helpt je blessures te voorkomen? Hoe krijg je meer power in je spel? Of wil je juist graag wat meer controle over de bal en deze beter kunnen plaatsen?
  • Host is Wouter Kropman, mede-eigenaar van TennisVision. Aanwezig zijn ook de trainers van de deelnemende verenigingen.
 
We zouden het ontzettend leuk vinden als we je mogen verwelkomen bij deze webinar! Er zijn géén kosten aan verbonden.
 
Schrijf je vóór donderdag 18 februari 12:00 uur in via de link die per e-mail is ontvangen en je ontvangt op de dag van de webinar rond 17:00 uur de Teams-link.

Nieuwscategorieën Algemeen Junioren Senioren


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen