Speelmogelijkheden verder beperkt (fase 6)

05 november 2020


Met ingang van 5 november zijn de maatregelen vanuit de overheid tegen de verspreiding van Covid-19 aangescherpt. De nieuwe maatregelen gelden voorlopig twee weken. Daarna gaan we in beginsel terug naar de huidige maatregelen (die vanaf 14 oktober al gelden).

Op basis van de toelichting op de maatregelen zijn door het bestuur de volgende wijzigingen op de bestaande maatregelen doorgevoerd:

Jeugd

  • Voor de jeugd hebben de nieuwe maatregelen geen gevolgen.

Senioren

Per baan mogen slechts twee leden actief zijn (excl. trainer). Er mag niet van baan worden gewisseld. Dit heeft gevolgen voor het vrij tennis en de wintertrainingen, zowel binnen als buiten, maar niet voor alle groepen en ook niet in gelijke mate. Zie de e-mail voor de precieze informatie.

Recreatief tennis:

  • Dubbels zijn tot nader bericht niet toegestaan. Vriendelijk verzoek om al gemaakte baanreserveringen voor dubbels te wijzigen naar enkels of te annuleren.

Rackettoss:

  • De rackettoss (voor alle dagen) kan (volgens de huidige regels voor aanmelding etc.) doorgaan, waarbij uiteraard geldt dat er alleen enkels gespeeld mogen worden.

Wintertraining en Oldstar-clinics:

  • Voor de trainings- en clinisgroepen zijn specifieke aanpassingen gemaild. Uitgangspunt is dat trainingsgroepen van 4 leden buiten géén aanpassing behoeven. Er zijn altijd 2 banen voor training beschikbaar. Voor alle trainingen en clinics gelden: verdelen in groepen van maximaal 2 per baan. Er mag niet gemengd worden.

Het voorgaande geldt in aanvulling op de al bestaande maatregelen die ook op de website na te lezen zijn.

Met vriendelijke groet,

TBC en Bestuur

Nieuwscategorieën Training Algemeen Junioren Senioren Corona


Reacties

avatar
Monica de Vries 06-11-2020 22:34

Tennisbaan

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen