Inschrijving wintertraining 2023/2024

30 september 2023


De inschrijving voor de wintertraining staat weer open.

De inschrijvingen tot en met zondag 8 oktober a.s. worden meegenomen in de eerste indeling! Voor de inschrijvingen die na deze datum worden ontvangen geldt dat er een kans bestaat dat gewenste dagen of tijdstippen niet meer beschikbaar zijn! Wacht dus niet met inschrijven.

Van belang

De wintertrainingen voor Tenniskids Oranje en ouder en alle senioren vinden standaard buiten plaats. Alleen Tenniskids Blauw en Rood trainen binnen.

Leden die meer of anders willen trainen kunnen dit in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier aangeven. Garantie op afwijkende trainingen kunnen alleen niet worden gegeven. De trainers doen hun best.

Ook in deze wintercyclus is het mogelijkheid om overdag les te nemen! Er wordt daarvoor geen “vaste optie” aangeboden, zowel in tijdstip als omvang en groepsgrootte. Er wordt de mogelijkheid geboden om interesse hiervoor kenbaar te maken via een mail aan de trainers. Er wordt dan “op maat” een “lesprogramma” gemaakt. Dit kan ook tot een lesgroep(je) leiden en al of niet rond bepaalde tennisspelthema’s worden ingericht. 

Trainingsschema

De wintercyclus bestaat uit 16 lesweken en vangt aan in de week van 30 oktober 2023 (week 44). Het volledige schema voor de wintertraining staat op de website (junioren/senioren). 

Indeling groepen

Het streven is de voorlopige indeling van de training ongeveer twee weken voor de eerste les bekend te maken. Zodra de indeling bekend is, volgt daar per e-mail bericht over en wordt deze voorlopige indeling op de website geplaatst.

Op de trainingen zijn de trainingsvoorwaarden (besloten gedeelte) van toepassing.

Tarieven

Ondanks stijgende kosten zijn de kosten voor het binnen trainen voor Tenniskids Blauw en Rood slechts marginaal gestegen. De tarieven voor buiten trainen hebben we gelijk kunnen houden aan verleden jaar.

De opties en tarieven voor de jeugd zijn als volgt.

De opties en tarieven voor de senioren zijn als volgt.

Inschrijven

Het inschrijven voor de wintertraining verloopt via een webformulier. Dat formulier staat op onze website (besloten gedeelte) en is na inloggen beschikbaar. Let op: voor junioren en senioren worden aparte formulieren gebruikt!

Aanmelden wintertraining junior

Aanmelden wintertraining senior

Je kunt je alleen aanmelden als je al lid bent of alleen een jeugdlid als cursist opgeven. Als iemand (uit het huishouden) nog geen lid is maar wel wil starten met trainen, dan dient eerst het lidmaatschap aangevraagd te worden. Aanmeldingen van cursisten (via inlog bestaande leden) die zelf nog geen lid zijn kunnen niet door de trainers in behandeling worden genomen. 

We hopen je op de training te mogen begroeten.

Met sportieve groet,

Trainers en TBC

Nieuwscategorieën Training Junioren Senioren


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen