Inschrijving voorjaarscompetitie 2020 voor jeugdleden

14 november 2019


De inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2020 is geopend!  

Jeugdleden kunnen zich opgeven voor één van de volgende competitiesoorten:

  • Tenniskids Rood, Oranje of Groen
  • Junioren competitie 10 t/m 14 of 13 t/m 17 jaar (gele ballen)

De peildatum voor de jeugd is 31 december 2020. Dus de leeftijd die je hebt op deze datum bepaalt in welke leeftijdscategorie je mag spelen in het voor- en najaar van 2020.

Voor meer informatie over de verschillende competities, leeftijdscategorieën en speeldata: klik hier.

Bij inschrijving gaan we er vanuit dat je alle speeldagen aanwezig bent om samen met je team er een leuke voorjaarscompetitie van te maken.

Vernieuwde Junioren competitie  

De KNLTB Junioren competitie (geel) is vernieuwd. De Junioren competitie bestaat in 2020 uit de Junioren competitie 11 t/m 14 jaar en Junioren competitie 13 t/m 17 jaar.

Eén van de grootste wijzigingen voor de Junioren competitie 11 t/m 14 jaar is dat de sets tot 4 worden gespeeld in plaats van tot 6, zoals nu het geval is. Een andere wijziging is het gemengd spelen. Jongens en meiden spelen door elkaar, mét en tegen elkaar.  

Voor de Junioren competitie 13 t/m 17 jaar is naast het wijzigen van de leeftijd één van de grootste wijzigingen het toevoegen van een mixpartij in de gemengde competitie. Tevens zullen er zowel bij de enkel als bij de dubbel sets tot 6 worden gespeeld met een wedstrijdtiebreak (tot 10).  

Voor een overzicht van alle wijzigingen (t.o.v. 2019) wordt verwezen naar onze website.

Wat je verder nog moet weten  

De trainers maken de teamindeling. Zij proberen met jullie voorkeur rekening te houden, maar dat is niet altijd mogelijk.

Voor het meedoen aan de competitie wordt een bijdrage gevraagd van € 14,-.

Competitiekleding is verplicht: een wit broekje of rokje en een blauw shirt met het jeugdlogo van Tennisvereniging Malden is te bestellen via Marc Sport te Cuijk. Het rokje/broekje mag je ook zelf elders kopen, maar het shirt met ons logo is alleen verkrijgbaar via Marc Sport. Bestel op tijd! Dit in verband met levertijden en het afhalen van de bestelling in Cuijk.

Klik hier om je direct aan te melden voor de competitie.

Inschrijven kan tot en met 8 december 2019! Dus doe mee en meld je direct aan.

Sportieve groet,  

 

trainers en jeugdcommissie  

Nieuwscategorieën Competitie


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen