Indeling wintertraining (update 5/11)

28 oktober 2020


De wintertraining staat voor de deur. Inmiddels zijn alle opmerkingen over de voorlopige indeling verwerkt. De meeste recente indeling staat op de website.

Mocht jij je niet hebben ingeschreven maar daar spijt van hebben en alsnog willen trainen? In de indeling zijn de nog beschikbare plekken weergegeven. Bij interesse kun je een e-mail sturen naar de trainers.

Indeling

Je kunt de indeling terugvinden op de website.

Van belang:

De lessen beginnen in de week van 2 november !

Vooralsnog gaan de wintertraining door. Indien de Covid-19maatregelen (vanuit de overheid) wijzigingen en dit gevolgen heeft voor de training dan worden de cursisten daarover geïnformeerd.

De junioren trainen binnen bij Lierdal sportcenter. In verband met Covid-19 gelden daar (voor binnen) afzonderlijke regels. Op dit moment mogen ouders niet in de lounge/barruimte wachten en naar de training kijken! Vriendelijk verzoek de junioren bij de ingang van het sportcenter af te zetten en op te halen.

De toiletten bij Lierdal sportcenter zijn gewoon geopend.

De lessen van de senioren zijn of binnen in Lierdal Sportcenter of buiten op ons Tennispark. In de indeling van de senioren staat vermeld of je binnen of buiten traint.

Voor vragen of opmerkingen over de indeling kun je een e-mail sturen aan de trainers. Het is niet de bedoeling de trainers hierover te benaderen via telefoon of Whatsapp.

We wensen iedereen veel lesplezier toe.

Met sportieve groet,

 

TBC en trainers

Nieuwscategorieën Training Junioren Senioren


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen