Gezocht: tennissers 14-18 jaar

27 november 2020


Wij zijn op zoek naar enthousiaste meiden en jongens in de leeftijdscategorie van 14 tot 18 jaar.

Tennis is op dit moment hot en met een grote opmars bezig. Tennis is natuurlijk ook een perfecte sport om veilig buiten/binnen te beoefenen met inachtneming van de coronamaatregelen.

Inmiddels hebben we zo’n 130 jeugdleden. Voor de leeftijdscategorie 14-18 jaar is het vaak een lastig moment om te starten met tennis en daarom zijn wij juist op zoek naar jongens en meiden van deze leeftijd, zodat we hiervoor een trainingsgroep kunnen opstarten.  

Inmiddels zijn er al een paar geïntresseerden dus mocht je iemand weten, bijvoorbeeld je buurmeisje/buurjongen, neef/nicht, vriend/vriendin, kleindochter/kleinzoon, zoon/dochter, broer/zus, die wellicht ook belangstelling heeft laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. 

Stuur een mail naar de trainers. Met een gratis proefles kunnen ze dan kijken of ze tennis echt leuk vinden. En aanmelden (als lid) in 2020 betekent: géén contributie of entreegeld in dit jaar. 

Onze eigen leden kunnen het enthousiasme voor de vereniging en het tennis natuurlijk als beste overbrengen vandaar onze oproep aan jullie.  

We zien de reacties graag tegemoet.  

Trainers en Jeugdcommissie

Nieuwscategorieën Training Junioren Senioren


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen