Gevolgen avondklok voor tennis

23 januari 2021


Vanaf zaterdag 23 januari 21:00 uur geldt er in Nederland een avondklok. De avondklok is als coronamaatregel ingesteld tot en met in ieder geval woensdag 10 februari 3 maart 15 maart 4:30 uur. Mogelijk wordt deze maatregel verlengd.

Gevolgen voor tennis

De avondklok heeft gevolgen voor de openstelling van het park, de speelmogelijkheden en uiteraard de avondtrainingen waarvan de tijd door de avondklok wordt overlapt.

Tennispark

Het tennispark sluit vanaf zaterdag 23 januari tot en met in ieder geval dinsdag 2 maart a.s. om 20:45 uur. Dat betekent dat het park op dat moment verlaten dient te zijn.

Speelmogelijkheden

Er kan vanaf zaterdag 23 januari tot en met 2 maart tot 20:35 uur van de banen gebruikt worden gemaakt. De baanverlichting wordt om 20:40 uur uitgeschakeld.

Vanwege het gebruik van baanblokken in de avonduren door de week en de nieuwe eindtijd van het baangebruik worden deze baanblokken aangepast.

LET OP: Voor wie reeds een reservering voor aankomende maandag of dinsdag heeft staan geldt het volgende. Alle reeds bestaande reserveringen worden niet geannuleerd maar verplaatst naar het best aansluitende blok op basis van oorspronkelijke reservering (aanvang 15 tot 20 minuten eerder). Iedereen die een reservering heeft staan wordt automatisch per e-mail bericht over de wijziging van de reservering.

Vanwege de aanpassing van de baanblokken kan er zaterdagmiddag 23 januari tijdelijk geen baanreservering worden gemaakt. Vanaf zaterdagmiddag 23 januari 17:00 uur is dat naar verwachting weer mogelijk.  

Avondtrainingen

Er wordt op dit moment door bestuur, TBC en trainers in overleg met betrokken cursisten bekeken of de avondtrainingen die door de avondklok worden getroffen op een ander moment kunnen worden gegeven. Alle getroffen cursisten zijn/worden daar zo spoedig mogelijk afzonderlijk over geïnformeerd. Begrijpelijkerwijs is dit een hele klus. We rekenen op ieders begrip.

De website, met name het toepasselijke Covid-19-protocol, is op het voornoemde aangepast. We gaan er vanuit dat iedereen daarvan kennis neemt.

Met vriendelijke groet,  

Het Bestuur

Nieuwscategorieën Training Algemeen Junioren Senioren Corona


Reacties

avatar
Carla Lubbers 24-01-2021 11:21

prima, helder en duidelijk

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen