Gana Malden Open 2022

14 juni 2022


WE'RE BACK

Nadat afgelopen jaren het Malden Open door Corona steeds geannuleerd moest worden is het toernooi nu terug van weggeweest. En hoe!

Gana Malden Open

Van 2 juli tot en met 10 juli kan er weer genoten worden van geweldig tennis. Dit jaar draagt het toernooi de naam van een geweldige hoofdsponsor: Gana Verzekeringen uit Nijmegen. We zijn blij met deze samenwerking die het mogelijk maakt het toernooi nog grootser neer te zetten. Voor wie Gana verzekeringen niet kent:

Gana Adviesgroep uw onafhankelijk financieel partner in Nijmegen en omstreken

Verzekeringen, hypotheken en pensioen zijn geen zaken waar je dagelijks mee bezig bent. Al sinds 1921 nemen wij voor onze relaties al deze rompslomp en zorgen uit handen. Onafhankelijk advies en begeleiding door onze deskundige medewerkers bij u in de buurt. Veel informatie vindt u op onze site maar u kunt onze medewerkers gewoon ook bellen en u bent natuurlijk altijd welkom bij ons op kantoor.”

We hebben een geweldig editie van Gana Malden Open op de planning. Naast prachtige partijen is er vrijdagavond 8 juli een feestavond met DJ. Op zondag sluiten we af met de finales en een loterij met een enorme prijzenpot. Hopelijk werkt het weer ook mee. Kom sfeer proeven en de deelnemers aanmoedigen en geniet van een hapje en een drankje.

Inschrijven

Je kunt je als senior (nog) tot en met woensdag 22 juni inschrijven voor maximaal 3 categorieën. Inschrijven kan op toernooi.nl waar je alle relevante informatie kunt vinden.

We zien je graag op Gana Malden Open.  

de Open Toernooicommissie 

Nieuwscategorieën Toernooi Senioren