Er mag weer gedubbeld worden

18 november 2020


De landelijke coronamaatregelen worden met ingang van morgen (donderdag 19 november) versoepeld. Dat heeft het kabinet op de persconferentie van 17 november laten weten. Als bestuur volgen wij die regels. We gaan daarmee terug naar de regels die met ingang van 14 oktober al gelden. Naar verwachting gelden deze regels tot en met medio december.

De versoepeling betekent met name dat dubbelspel (spelen met maximaal 4 op één baan) vanaf morgen weer toegestaan wordt. 

De belangrijkste wijzigingen/regels vanaf morgen in een notendop:

  • Officiële competities en toernooien zijn niet toegestaan. De Winterhard(t) competitie op 28 november a.s. op ons park gaat niet door. Onderlinge wedstrijden voor de jeugd t/m 17 jaar binnen de vereniging zijn wel toegestaan.
  • Recreatief tennissen en trainen is mogelijk, zowel buiten op de eigen vereniging als binnen in de hal.
  • De maximale groepsgrootte bij trainingen is 4 personen per baan voor volwassenen vanaf 18 jaar (dit is exclusief trainer).
  • Dubbelen mag met 4 personen van 18 jaar en ouder in 2 vaste koppels van 2 personen. Houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en met je medespeler.
  • Rackettoss-groepen en Oldstarclinics kunnen doorgaan, maar daarbij gelden de volgende beperkingen: er dient vooraf aangemeld te worden, spelen in groepen van 4 (koppels van 2) die onderling niet mogen wisselen, en niet van baan wisselen.
  • Baan9, douches en kleedkamers zijn gesloten. Toiletten zijn wel toegankelijk.
  • Publiek is niet toegestaan, dus ouders kunnen niet blijven kijken bij hun kinderen.

Alle Coronaregels van toepassing op ons tennispark staan verzameld op één pagina op de website.

We gaan er vanuit dat alle leden zich daaraan houden en elkaar helpen de regels na te leven, zodat we veilig met elkaar kunnen blijven sporten.

Nieuwscategorieën Training Toernooi Algemeen Junioren Senioren Corona


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen