Algemene ledenvergadering

11 januari 2021


De algemene ledenvergadering (ALV) stond oorspronkelijk gepland voor 11 december 2020. Vanwege de Coronamaatregelen kan er deze keer geen fysiske ALV plaatsvinden. Leden zijn daar eerder al over geïnformeerd.

Besloten is daarom om de ALV deze keer 'online' te houden en wel op donderdag 21 januari 2021 om 20:30 uur. De uitnodiging daarvoor is (samen met de vergaderstukken) op 31 december 2020 aan alle leden verzonden.

Alle vergaderstukken staan online (besloten gedeelte van de website). Op 10 januari is aan iedereen ook instructies verzonden op welke wijze er op 21 januari a.s. deelgenomen kan worden.

Vanwege de 'online' vorm van de vergadering en om deze zo ordentelijk/gestructureerd mogelijk te laten plaatsvinden wordt verzocht vragen (tot uiterlijk 3 dagen) voorafgaand aan de ALV per e-mail bij het bestuur in te dienen. De vragen inclusief de antwoorden zullen tevens bij de vergaderdocumenten op het besloten gedeelte van de website worden geplaatst, zodat andere leden weten welke vragen er zijn gesteld.

het Bestuur

Nieuwscategorieën Algemeen


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen