Aanmelden zomertraining 2023

12 februari 2023


De vogeltjes fluiten alweer voorzichtig de lente tegemoet. Tijd dus om je in te schrijven voor de zomertraining.

Vanaf heden kan er ingeschreven worden voor de zomertraining. De inschrijvingen tot en met maandag 20 februari a.s. worden meegenomen in de eerste indeling. Voor de inschrijvingen die na deze datum worden ontvangen geldt dat er een kans bestaat dat gewenste dagen of tijdstippen niet meer beschikbaar zijn! Wacht dus niet met inschrijven.

Bijzonderheden

De cyclus voor de zomertraining bestaat uit de vaste trainingsmogelijkheden. Leden die meer of anders willen trainen kunnen dit in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier aangeven.

Het blijft mogelijkheid om overdag les te nemen! Er wordt daarvoor geen “vaste optie” aangeboden, zowel in tijdstip als omvang en groepsgrootte. Er wordt de mogelijkheid geboden om interesse hiervoor kenbaar te maken via een mail aan de trainers. Er wordt dan “op maat” een “lesprogramma” gemaakt. Dit kan ook tot een lesgroep(je) leiden en al of niet rond bepaalde tennisspelthema’s worden ingericht. 

Trainingsschema

De zomercyclus bestaat uit 20 lesweken en vangt aan in de week van 27 maart 2023 (week 13). Het volledige schema voor de wintertraining staat op de website (junioren/senioren). 

Indeling groepen

Het streven is de voorlopige indeling van de training twee weken voor de eerste les bekend te maken. Zodra de indeling bekend is, volgt daar per e-mail bericht over en wordt deze voorlopige indeling op de website geplaatst.

Op de trainingen zijn de meest recente trainingsvoorwaarden (besloten gedeelte) van toepassing.

Tarieven

Voor een overzicht van alle trainingsopties en de tarieven: bekijk de website.

Inschrijven

Het inschrijven voor de zomertraining verloopt via een webformulier. Dat formulier staat op onze website (besloten gedeelte) en is na inloggen beschikbaar. Let op: voor junioren en senioren worden aparte formulieren gebruikt!

Aanmelden zomertraining junioren

Aanmelden zomertraining senioren

Je kunt je alleen aanmelden als je al (volledig) lid bent of alleen een jeugdlid als cursist opgeven. Als iemand (uit het huishouden) nog geen lid is maar wel wil starten met trainen, dan dient eerst het lidmaatschap aangevraagd te worden. Aanmeldingen van cursisten (via inlog bestaande leden) die zelf nog geen lid zijn kunnen niet door de trainers in behandeling worden genomen. 

We hopen je op de training te mogen begroeten.

Met sportieve groet,

Trainers en TBC

Nieuwscategorieën Training Junioren Senioren


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen