8 juli start baanrenovatie

26 juni 2024


Baanrenovatie gaat beginnen!

Maandag 8 juli gaat het dan echt gebeuren. De zandkunstgrasbanen worden dan vervangen door Smashcourt banen. In 3 weken tijd worden alle banen in één keer vervangen. Dit betekent dat we tot en met vrijdag 26 juli niet op de banen terecht kunnen. Het hele tennispark is dan gesloten voor de leden. Dit in verband met de veiligheid gedurende de werkzaamheden. Vanaf 27 juli kan er weer getennist worden. Houd er wel rekening mee dat de banen de eerste weken zacht zullen zijn.

Vanaf 27 juli wordt het weer gebruikelijk om de banen te slepen na het tennissen. Dit is verplicht en is noodzakelijk om de bespeelbaarheid en waterdoorlatendheid goed te houden.

Aansluitend worden, gedurende 4 weken, de nieuwe terrassen achter baan 2,4 en 6 aangelegd, de paden verbreed en hekwerken verlaagd. Vanaf 24 augustus zijn alle werkzaamheden m.b.t. de banen gereed.

Er wordt nog onderzocht of we in de buurt bij andere tennisverenigingen in die periode kunnen tennissen. Mocht dat kunnen, laten we dit zo snel mogelijk weten.

VRIJWILLIGERS gezocht voor ZONDAGAVOND 7 JULI

Zondag 7 juli is de finaledag van het open toernooi. We moeten dan die avond meteen aan de slag om de netten en andere baaninrichting te verwijderen. Wie wil daar mee helpen? Van 19.00-22.00 uur. 

VRIJWILLIGERS gezocht voor SNOEIWERK GROEN i.v.m. verbreden paden. Verder zoeken we vrijwilligers om het groen rond de banen (van de dubbele poort naar de nieuwe terrassen) flink terug te snoeien. Hier kunnen we al vanaf 26 juni mee starten. 26-28 juni kan dit overdag en ’s avonds. Tijdens het open toernooi alleen van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. 

VRIJWILLIGERS gezocht voor OPENBREKEN TEGELPADEN rondom de banen. De paden worden herstraat en deels vernieuwd. Dit zal plaatsvinden tussen 8 en 28 juli. De tegels moeten in de buurt van de banen opgeslagen worden. Door dit samen te doen, kunnen we flink wat geld besparen op de uitvoering. Dit bedrag kunnen we dan bijvoorbeeld weer besteden aan verbeteren van het groen op het park (biodiversiteit vergroten en verminderen onderhoudsuren). 

Meld je aan bij [email protected] als je mee kunt helpen als vrijwilliger.

Met vragen kun je ook terecht bij Mart.

We kijken uit naar de nieuwe banen en een mooi opgeknapt park.

Met sportieve groet,

Werkgroep Nieuwe Banen

Nieuwscategorieën