40-jarige jubileum weekend groot succes

30 juni 2022


Meer dan 40 jaar geleden is Tennisvereniging Malden door twee enthousiastelingen opgericht. Onze actieve vereniging groeit al jaren en telt inmiddels al weer bijna 600 leden. Hoog tijd om na een periode van corona bij deze bijzondere mijlpaal van ons ruim 40-jarig bestaan stil te staan!

Na weken van voorbereiding door een jubileumcommissie, die zowel belangen van junioren als senioren behartigde, was het in het weekend van 11 en 12 juni dan eindelijk zover!

De grote feesttent met bar en dansvloer op baan 3, de popcornkraam, een luchtkussen, een rad van fortuin, een fotobox en natuurlijk passende versieringen maakten het decor. Gelukkig zat het weer ons mee en was er een mooie opkomst bij de tennisclinics voor de allerkleinsten, en tennischallenges begeleid door onze trainers. Sommigen kregen er maar geen genoeg van hun servicesnelheid te blijven meten.

In de avond van 11 juni was er een topopkomst van leden en introducés. Onder het genot van een hapje en drankje werd de aftrap gemaakt met een line-dance. Daarna zette de live-band hun muziek in en kwam er geen eind aan een volle dansvloer vol plezier! Zowel jong als oud genoten zichtbaar.

Op de zondag werden ere-leden en leden van het eerste uur getrakteerd op een heerlijke lunch verzorgd door restaurtant "Tante Koosje" uit Nijmegen. Het weekend werd afgesloten met demonstraties van onze eigen topteams en eredivisiespelers van tv Rapiditas. De jonge ballenjongens met hoed maakten het geheel af.

Een officieel moment en een optreden van het popkoor Springtime waren de hekkensluiters van dit bijzonder weekend.

‘’Het regent complimenten” aldus een bestuurslid van TV Malden. “TV Malden leeft” en “wat heb ik genoten” zijn enkele reacties die wij ontvingen. We kijken met z’n allen terug op een super geslaagd weekend waar ieder, jong en oud, zichtbaar van genoten heeft! Dat smaakt naar meer!

de jubileumorganisatie 

Nieuwscategorieën Algemeen


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen