Jubileum

Op 19 december 2020 bestond Tennisvereniging Malden 40 jaar. Een heugelijk feit dat wij niet zomaar wilde laten passeren. Vanwege de coronamaatregelen kon dit jubileum toen niet worden gevierd en zijn de festiviteiten uitgesteld. 

In het weekend van 11 en 12 juni 2022 vieren we deze mijlpaal alsnog groots. Het wordt een actief weekend vol tennis, andere activiteiten en uiteraard feest voor jong en oud. Bovendien is er een speciaal aanbod voor nieuwe leden. Op deze pagina vind je alle informatie over dit jubileumweekend. 

 

Programma

Klik hier om het programma te downloaden.

 

Aanmelden feestavond

 

Op zaterdagavond 11 juni gaan de voetjes van de vloer onder leiding van een live band in de feesttent! Het wordt een knalfeest.

Voor de organisatie is het handig om te weten hoeveel personen zij kunnen verwachten.

Hoewel aanmelden niet verplicht is krijgen leden die zich uiterlijk 23 mei 2022 hebben aangemeld 2 consumpties p.p. gratis. Aanmelden dient via de persoonlijke (unieke) link die zij per e-mail hebben ontvangen. Aanmelden op een andere manier is niet mogelijk! Zie ook het nieuwsbericht daarover. 

Oud-leden kunnen zich (met partner/vriend) aanmelden door een mail te sturen aan de jubileumcommissie onder vermelding van hun naam en die van hun partner/vriend. Ook voor hen geldt dat indien zij uiterlijk 23 mei 2022 zijn aangemeld er per persoon 2 consumptiebonnen gratis klaar liggen op de feestavond.

 

Jubileumaanbod nieuwe leden

 

Ben je nog geen lid maar wil je dat wel worden of denk je daar over na? Kom in het weekend van 11 en 12 juni 2022 naar de Open Dagen op ons tennispark (Dorsing 1 te Malden). Je kunt dan allerlei tennisactiviteiten ervaren, sfeer proeven en kennismaken met de vereniging(sleden).

Voor nieuwe leden die in de maand juni hun lidmaatschap aanvragen ligt er een speciaal 40-jarigjubileumaanbod klaar. Je betaalt namelijk bij aanvraag in de maand juni tijdelijk slechts 40% van de op dit moment geldende prijs (juni 2022) om voor de rest van dit kalenderjaar lid te zijn. Je betaalt verder geen entreekosten. Kies bij lidmaatschap voor de optie 'jubileumlidmaatschap'.

De jubileumtarieven zijn:

Entreegelden per regulier lid   Normaal
 Jubileumtarief
entreegeld junioren (tot 18 jaar) 12,00  0,-
entreegeld senioren (vanaf 18 jaar) 18,00  0,-

 

Contributie per lid   per jaar*  Jubileumtarief voor 2022
Aspirant-jeugdlid, 4- 6 jaar (blauw) 23,00 5,00
junioren t/m 11 jaar (te bereiken in 2022) 66,00 16,00
junioren van 12 t/m 17 jaar (te bereiken in 2022) 85,00 20,00
voltijds studerenden van 18 jaar (te bereiken in 2022) 85,00 20,00
voltijds studerenden van 19 jaar en ouder (te bereiken in 2022) ** 136,00 30,00
senioren (in 2022 18 jaar of ouder) *** 191,00 40,00

 

Het jubileumaanbod omvat (net als een regulier lidmaatschap) het volgende:

  • Je wordt automatisch aangemeld bij de KNLTB (Bond) en krijgt een KNLTB-pas. Daarmee kun je het clubhuis openen, een baanreservering bevestigen/afhangen en, indien je dat wil, betalen in Baan9 (sportkantine).
  • Je kunt onbeperkt tennissen. Club- en bondsactiviteiten gaan wel voor op recreatief tennis. Voor jeugdleden tot 12 jaar geldt dat zij tot 19:00 uur kunnen spelen.
  • Je kunt deelnemen aan alle clubactiviteiten. Soms is daar een kleine eigen bijdrage voor verschuldigd.
  • Het lidmaatschap omvat geen deelname aan training of competitie. Voor deelname aan tennistraining, competitie of (soms) toernooien en andere activiteiten) betaal je een aparte bijdrage.

Voor dit speciale jubileumaanbod gelden de volgende voorwaarden:

  • De Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Het lidmaatschap wordt telkens op 1 januari voor een jaar verlengd tenzij tijdig is opgezegd.
  • De jubileumtarieven als hierboven vermeld gelden alleen voor 2022 en alleen indien het lidmaatschap in juni 2022 is aangevraagd. Lid worden kan alleen via het formulier op onze website. Kies bij 'lidmaatschapskeuze' voor 'jubileumaanbod'. 
  • Voor leden die bardienst dienen te draaien (senioren) geldt dat zij voor 2022 eenmalig een korting van € 25,- kunnen verkrijgen (zie ook deze link).
  • Eventuele andere kortingen (zoals adreskorting) zijn voor 2022 niet van toepassing.

Klik hier om het jubileumlidmaatschap aan te vragen (kies de optie  jubileumlidmaatschap, alleen beschikbaar in de maand juni)

Vragen

Mochten er nog vragen zijn dan kunnen deze via e-mail gesteld worden aan de jubileumcommissie.