Training

De trainingen staan onder leiding van Peter van Andel en Mickey van de Vorle.

Aanmelden voor de training is voor leden van Tennisvereniging Malden via deze site mogelijk door het invullen en verzenden van het webformulier vóór de daarop aangegeven uiterste verzenddatum. Klik hier voor de voorwaarden en de aanmelding.

Er wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met de op het formulier aangegeven trainingswensen. De indeling van de trainingsgroepen wordt ongeveer twee weken voor het ingaan van de training bekend gemaakt. Deze wordt ook op deze website gezet.

Training is zeker voor nieuwe leden die nog niet eerder hebben getennist een prima gelegenheid om de eerste beginselen van de tennissport snel onder de knie te krijgen. En om ook snel wat mensen te leren kennen binnen de club. Voor de junioren is er de mogelijkheid om 2 x per week te trainen.

Onder welke voorwaarden je mee kunt doen aan de trainingen, hoe je dat regelt en welke tarieven daarvoor gelden, kun je lezen op de pagina trainingsvoorwaarden. De groepsindeling van de trainingen is te downloaden via deze pagina.